Kringavond Naomi

vrouwenkring n Voor de kringavond van vrouwenkring Naomi op woensdag 14 februari is Dhr. J. van Duijn uitgenodigd. Hij komt deze avond een foto presentatie tonen over "Katwijk in vroegere jaren".

Alle dames zijn weer welkom. Ook wie nog nooit is geweest, kan aanschuiven. Breng gerust uw vriendin of zus mee. Vrouwenkring Naomi heeft geen drempel, er wordt geen contributie geheven. Op elke kringavond wordt er gecollecteerd voor het goede doel (dit jaar Stichting tot heil des Volks) en de onkosten. De activiteiten van deze kring vinden plaats in de grote zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64. Vanaf 19.30 uur is de koffie klaar. Het programma begint om 20.00 uur en is om ca. 22.00 uur afgelopen. Voor het volledige programma van dit seizoen en meer informatie over Naomi: www.ontmoetingskerkkatwijk.nl


Wake-Up!

boekbespreking n Opnieuw een avond over het indrukwekkende boek Wake-Up: nu over Gods plan verborgen in 7 bijbelse feesten.

Wat zeggen de feesten ons over verleden, heden en toekomst? Moeten we wakker zijn voor het Einde en de Wederkomst? Opnieuw zal ds. A. Haasnoot op donderdag 15 februari uitleg geven over dit adembenemende boek. De avonden zijn los van elkaar te bezoeken. Ook indien men de eerste avond heeft gemist Iedereen is men welkom.

De lezing in het Kerkhaventje, naast de Oude Kerk, Boulevard 110a begint om 19.45 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur.