Tjeerd Scheffer met hoofdredacteur Teuntje van Delft en directeur Dirk Bouman van Verhagen. | Foto: P. van Evert
Tjeerd Scheffer met hoofdredacteur Teuntje van Delft en directeur Dirk Bouman van Verhagen. | Foto: P. van Evert Foto:

Uitgeverij Verhagen mediapartner van Leiden Marathon

n Mega-event voor Duin- en Bollenstreek en Leiden

samenwerking n Tjeerd Scheffer, voorzitter van Leiden Marathon en Dirk Bouman, directeur van Uitgeverij Verhagen hebben afgelopen week op feestelijke wijze hun samenwerkingsovereenkomst bekrachtigd met een handtekening. Uitgeverij Verhagen is hiermee gedurende drie jaar Mediapartner van de Leiden Marathon en zal er alles aan doen dit grootscheepse evenement over het voetlicht te brengen.

Uitgeverij Verhagen is uitgever van de Leydenaer en meerdere huis-aan-huisbladen in de Duin- en Bollensstreek, Oegstgeest, Leiderdorp, Leiden en Voorschoten.

Trots

Dirk Bouman, directeur van Verhagen is blij met de overeenkomst en bedankte Scheffer voor het gestelde vertrouwen.

"Wij zijn trots op de samenwerking en verheugd dat we dit evenement, dat zo'n grote impact heeft in ons hele verspreidingsgebied en Leiden als marathonstad op de kaart heeft gezet, te ondersteunen.

Als mediapartner gaan we deze prachtige organisatie promoten bij onze lezers en uiteraard voorzien we ons hele gebied ruim voor de Leiden Marathon op 26 en 27 mei van de Marathonkrant."

Vertrouwd

Voorzitter Tjeerd Scheffer, in 1991 initiatiefnemer van de marathon, is blij met de gemaakte afspraken. "Uitgeverij Verhagen is voor ons een bekende en vertrouwde partner. We zijn blij dat Verhagen met de Leydenaer terug is in Leiden zodat we weer kunnen samenwerken. Samen kunnen nog meer lopers, vrijwilligers en sponsoren enthousiasmeren voor dit grandioze evenement. Ook nu hebben zich al weer duizenden lopers gemeld en stevenen we af op een waardevolle happening. Wij zien vol vertrouwen deze samenwerking tegemoet."


Huib Kasius vrijwilliger van het jaar bij Katwijk

vrijwilligersavond n Vorige week vrijdag waren er maar liefst 270 vrijwilligers van V.v. Katwijk aanwezig op de jaarlijkse vrijwilligersavond. De avond begon vrijdag om 18.00 uur. Na een kort openingswoord van voorzitter Mart Vergouwen ging het heerlijke Caribische buffet open.

Na het buffet was het woord wederom aan de voorzitter. Voordat de prijzen voor vrijwilliger, team en nieuw initiatief van het jaar bekend werden gemaakt bedankte Vergouwen de organisatoren van de speciale avond voor Sander Molenaar.


Initiatief van het jaar

De prijs voor het initiatief van het jaar ging naar de organisatie van de jeugdbivak. Danielle Vink, Margreet van Beelen en Reinate Guijt organiseren na een afwezigheid van jaren weer jaarlijks een bivak voor de JO13 en JO11 jeugd. Kosten nog moeite worden bespaard om het de jeugdleden naar hun zin te maken tijdens de bivak.

Team van het jaar

De schoonmaakcommissie is gekozen tot team van het jaar. Dit team zorgt er dag in dag uit voor dat het complex schoongemaakt wordt. De schoonmaakcommissie heeft de hoogste gemiddelde leeftijd van alle commissies binnen V.v. Katwijk, maar dit is aan het werk van de vrijwilligers niet af te zien.


Vrijwilliger van het jaar

Huib Kasius is verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Huib is bij V.v. Katwijk begonnen als keeper in een vriendenteam. Hij is al ruim 21 jaar vrijwilliger in de jeugdopleiding van V.v. Katwijk. Als trainer / begeleider is hij die jaren actief geweest in alle leeftijdscategorieën.
Naast vrijwilliger is Huib ook trouw supporter van het eerste elftal.

Huib Kasius werd gekozen tot vrijwilliger van het jaar. | Foto: A.T. de Winter