Op donderdag 8 maart houdt Welzijnskwartier de Internationale Vrouwendag. | Foto: PR
Op donderdag 8 maart houdt Welzijnskwartier de Internationale Vrouwendag. | Foto: PR Foto:

Kaartverkoop Vrouwendag 2018

vrouwendag n Ook in 2018 wordt de Internationale Vrouwendag weer gevierd in Katwijk. Door de werkgroep is er een leuk en gevarieerd programma samengesteld dat plaatsvindt op donderdag 8 maart in het gebouw van de Rabobank aan de Rogstraat bij de Haven. Het thema dit jaar is 'Wat beweeg je'.

De avond begint om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd, kaarten hiervoor zijn alleen te koop in de voorverkoop. Vanaf 19.30 uur start het programma met discussie, dans en de uitreiking van de Vrouwe van Katwijk-prijs.

Van 18.00 tot 19.00 uur is er een gezamenlijke maaltijd. Een buffet met verschillende gerechten met een nationaal en internationaal karakter, ook de vegetariƫrs worden niet vergeten. Deze maaltijd wordt verzorgd door vrouwen uit verschillende culturen. Gezellig, ongedwongen en voor een klein bedrag kunt u een culinaire reis door de wereld maken. Kaarten hiervoor zijn te koop van maandag 12 februari tot vrijdag 2 maart in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1, Welzijnskwartier Huize Callao, Callaoweg 1 en De Voorhof, Vliet NZ 36 in Rijnsburg.

Meer informatie bij Margriet Rous, margrietrous@welzijnskwartier.nl of kijk op facebook.com/internationale vrouwendag.katwijk