Poplab voor gitaristen

gitaarworkshop n Poplab houdt op vrijdag 16 februari, om 19.15 uur, een avond in JVC De Schuit, Voorstraat 59, waarin de gitaar centraal staat.

De gitaristen/docenten van het Poplab begeleiden hun aankomende talenten op het podium van De Schuit. Songwriters, duo's en trio's laten hun gitaarskills zien en horen. Er spelen ook solisten en twee bands. Ontdek de gitarist in jou; kom kijken en luisteren naar basgitaren, elektrische en akoestische gitaren. Gitaarliefhebbers mogen gratis naar binnen.
Poplab organiseert deze avond in samenwerking met JVC De Schuit en Robert Buckert.


Cursus filosofie

cursus n K&O Katwijk start donderdag 15 februari met de cursus Filosofie. De kosten bedragen € 50,00 voor vier lessen. Lestijd: 19.30-21.30 uur.

Elk mens heeft zichzelf als vriend en vijand. In de filosofie is de mens steeds meer op de voorgrond getreden als een zelfstandig denkend en handelend subject. Hiermee worden impliciet verantwoordelijkheden verondersteld en toegeëigend.

Een legitieme vraag die steeds weer opdoemt is die naar zelfkennis: ken ik mijzelf en ben ik altijd dezelfde persoon geweest? Waar haal ik de kennis over mijzelf vandaan en is dat meteen de waarheid?

Inschrijven en informatie: K&O Katwijk, Sluisweg 16, tel. 4016400, www.kenokatwijk.nl


Bingo Molenwijk

Wiek n Wijkvereniging Molenwijk-Katwijk/Rijn houdt op vrijdag 9 februari een bingo met mooie prijzen in De Wiek aan de Fresiastraat 19.

Ook is er weer een loterij en een superronde. Aanvang 20.15 uur; zaal open om 19.00 uur. Onder de 18 jaar heeft geen toegang. Er is een kinderbingo op zaterdag 10 februari om 14.00 uur.