Cursus Positief opvoeden

Cjg n Voor ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar met emotionele en gedragsproblemen, die behoefte hebben aan meer begeleiding bij de opvoeding. De cursus start op 5 maart in Katwijk.

De opvoeding van kinderen is een belangrijke, maar soms zware taak. Simpele, duidelijke tips over hoe om te gaan met lastig gedrag kunnen heel prettig zijn. De cursus 'Positief opvoeden' kan deze tips geven.

De cursus duurt 8 weken en bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten van 2 uur en 3 telefonische contacten met de trainer. De kosten zijn € 25,- p.p. (m.u.v. niet subsidiërende gemeenten). De cursusavonden duren elk van 19.30 tot 21.30 uur.
Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl


Wake-Up!

boekbespreking n Opnieuw een avond over het indrukwekkende boek Wake-Up: nu over Gods plan verborgen in 7 bijbelse feesten.

Wat zeggen de feesten ons over verleden, heden en toekomst? Moeten we wakker zijn voor het Einde en de Wederkomst? Opnieuw zal ds. A. Haasnoot op donderdag 15 februari uitleg geven over dit adembenemende boek. De avonden zijn los van elkaar te bezoeken. Ook indien men de eerste avond heeft gemist Iedereen is van harte uitgenodigd en aanbevolen.

De lezing in het Kerkhaventje, naast de Oude Kerk, Boulevard 110a begint om 19.45 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur.


'Voor je het weet zijn ze groot'

opvoedtheater n Opvoeden is soms best lastig. Welzijnskwartier organiseert daarom in samenwerking met GGD HM en Zorg en Zekerheid een gratis ludieke theatervoorstelling waarin opvoeden centraal staat.

Herkenbare en grappige situaties worden geschetst waarbij het publiek wordt meegenomen in de situatie tussen ouder en kind.

De uitvoering is op dinsdag 13 februari in Huize Callao, Callaoweg 1. Aanvang 20.00 uur. Om 19.30 uur is de kerkzaal open. Aanmelden kanvia peterkruit@welzijnskwartier.nl


Zingend geloven

Ichthus n Op woensdagavond 14 februari is er in de grote zaal van de Ichthuskerk weer 'Zingend geloven'.

Samen zingen we bekende geestelijke liederen, uit o.a. de bundels van Joh. de Heer en Opwekking. Al zingend mogen we elkaar bemoedigen in het geloof en mag onze God alle eer ontvangen. Iedereen is welkom.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Thema's zijn, Tel uw zegeningen en de Hemel dichtbij.