Sieraden maken in de Schelp

creatief n Op maandag 29 januari wordt er in buurtcentrum de Schelp een workshop 'sieraden maken' gegeven. De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur, vanaf 19.15 uur is de zaal open. De kosten voor de workshop bedragen € 5,00, dit is inclusief materialen en een informatieblad met tips om zelf sieraden te maken.

De workshop wordt gegeven door Yvonne Bruningmeijer. Er wordt gewerkt met parels, glaskralen, hout, Swarowski kristal, zelfgemaakte kralen van Fimo klei etc. Je kunt ook kapotte sieraden meenemen of sieraden die je niet meer draagt. Met behulp van Yvonne kan het sieraad gerepareerd worden of kan er een nieuwe creatie van gemaakt worden. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen, zodat er voldoende persoonlijke begeleiding en aandacht is voor de deelnemers.

Aanmelden kan tot 25 januari. Meer informatie of aanmelden bij Yvonne Bruningmeijer, tel. 06-29484626 of yvmabr@gmail.com Langskomen in Buurtcentrum de Schelp aan de Suurmondstraat 1 kan ook.


Kunstlezing bij NVVH Vrouwennetwerk

Jeroen n Op dinsdag 23 januari geeft de Noordwijkse kunstschilder Daniël Tavenier een kunstlezing bij de Koninklijke NVVH Vrouwennetwerk Katwijk e.o. De titel hiervan luidt 'Op zoek naar sporen van Jeroen'. Daniël en zijn echtgenote Carolien hebben een reis gemaakt door Noord-Engeland, Schotland en Ierland, op zoek naar sporen uit de tijd van Sint Jeroen. De reis begint officieel bij de Oude Jeroenskerk en eindigt bij de Sint Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen. De bijeenkomsten zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in de Trawlerzaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie en thee staan vanaf 9.00 uur klaar.