Ds. Van den Bosch is sinds 1 voorzitter van De Brug. | Foto: PR
Ds. Van den Bosch is sinds 1 voorzitter van De Brug. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Nieuwe voorzitter bij De Brug

bestuurswissel n Het bestuur van De Brug GGZ-instelling voor Verslavingszorg heeft per 1 januari een nieuwe voorzitter. Nadat hij negen jaar met veel inzet voorzitter is geweest, heeft ds. Borsje het stokje doorgegeven aan ds. Van den Bosch.

De vertrekkend voorzitter heeft mede sturing gegeven aan belangrijke mijlpalen zoals de nieuwe huisvesting en de samenwerking met De Hoop maar heeft vooral ook zijn betrokkenheid getoond bij de doelgroep.

Deze betrokkenheid is er ook bij de nieuwe voorzitter die al twee jaar heeft meegefietst in team De Brug voor de "Cycle for Hope" en ervaring heeft als voorzitter van IWAK (hulp aan asielzoekers) en de ontwikkeling van instituten in Guatemala en Costa Rica.

Tijdens diverse ontmoetingen is afscheid genomen van de vertrekkende voorzitter en is de nieuwe voorzitter van harte welkom geheten.

Met deze benoeming wordt een traditie van 23 jaar in ere gehouden, al die tijd heeft De Brug een predikant als voorzitter gehad. In die zin een natuurlijke wisseling die hoop geeft voor de toekomst.