Driestar College in Leiden houdt open dag

kennismaken n Op zaterdag 27 januari verwelkomt het Driestar College in Leiden toekomstige leerlingen en hun ouders tijdens de open dag.

De reformatorische scholengemeenschap staat bekend om het kwalitatief goede onderwijs en de prettige sfeer tijdens en buiten de lessen. Weekblad Elsevier heeft het Driestar College in Leiden zelfs bekroond met de titel 'Beste school van het land'.

Op 27 januari van 9.30 uur tot 12 uur is de Open Dag voor leerlingen en hun ouders. Zij krijgen de kans om een echte les bij te wonen en kunnen al hun vragen stellen. Toekomstige leerlingen kunnen ook meedoen met de sportklas, of ze gaan bijvoorbeeld aan de slag met hout en metaal bij het vmbo.

Er is van alles te beleven op de Open Dag, zo kun je ook de vloggers van de school ontmoeten. Dat zijn leerlingen die een inkijkje geven in de school door middel van zelf gemaakte filmpjes. Speciaal voor ouders die meer willen weten is er een voorlichtingsavond op dinsdag 23 januari.

Voor meer informatie over de open dagen kunnen jongeren die geïnteresseerd zijn, kijken op de speciale website driestarcollege.nl/opendag