Boeken reserveren in De Roskam

bieb n Vanaf 11 januari houdt de bieb een wekelijks reserveringenspreekuur op donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur in De Roskam. Iedereen kan hier aanschuiven voor uitleg en hulp bij het online reserveren van bibliotheekmaterialen.

In april 2017 is er een haal- en brengpunt van Bibliotheek Katwijk in de Roskam geopend. Leden van de bieb kunnen hier van woensdag t/m zaterdag tussen 11.00 en 20.00 uur hun boeken inleveren vanuit alle bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.
Reserveringenspreekuur
Er kunnen ook gereserveerde boeken, die via de website van de bibliotheek (www.bibliotheekkatwijk.nl) óf de Bibliotheek Wise app zijn gereserveerd, worden afgehaald en uitgeleend in De Roskam. Voor iedereen die uitleg wil of hulp bij het online reserveren van bibliotheekmaterialen is er vanaf donderdag 11 januari een gratis spreekuur. Wekelijks op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur kun je aanschuiven bij vrijwilligers Aleid en Hannie voor uitleg of hulp bij het online reserveren van bibliotheekmaterialen. Als je nog niet precies weet hoe het gaat om boeken te reserveren en naar De Roskam te laten sturen, dan is het handig om even bij dit spreekuur aan te wippen. Nog gezellig ook!
Is het gereserveerde boek eenmaal aangekomen in De Roskam, dan is het een fluitje van een cent om deze zelf te lenen. Met een geldige lenerspas én de selfservice apparatuur in De Roskam is iedereen in staat een boek dat voor je klaar staat, te lenen.


Zingend geloven

zangavond n In de grote zaal van de Ichthuskerk is er op woensdagavond 10 januari weer 'Zingend geloven'. Samen zingen de aanwezigen bekende geestelijke liederen uit onder andere de bundels van Joh. de Heer en Opwekking.

Iedereen is van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Thema's zijn, wakker liggen en wanneer het licht wordt.


Kennismaken met tafeltennis

rijnsoever n Ben je op zoek naar een nieuwe sport vol uitdaging? Ga dan tafeltennissen. Binnenkort start Tafeltennisvereniging Rijnsoever weer met haar kennismakingscursussen voor jeugd en volwassenen.

Voor maar 20 euro kun je acht lessen nemen. Een enthousiaste en ervaren trainer geeft je bruikbare aanwijzingen en tips die je gelijk kunt gebruiken om de wedstrijd te winnen. Voor jeugd van 6-10 jaar en 11 t/m 15 jaar start de cursus op zaterdag 13 januari, van 09.30 tot 11.00 uur.

Senioren vanaf 16 jaar starten op woensdag 24 januari, van 20.00 tot 21.00 uur. Inschrijven van tevoren is niet noodzakelijk.

Ga gewoon langs in de tafeltenniszaal aan Sportpark de Krom 57 en speel mee.

Meer info: werving@ttvrijnsoer.nl.