Win een auto naar keuze bij Snella Autowas

actie n Iedereen die in januari z'n auto wast bij Snella Autowas in Katwijk ontvangt in het kader van de BOVAG WinterWasWeken bij elk bezoek een kanskaart.

Elke kanskaart geeft sowieso recht op een WelnessVoucher voor een 2=1 wellness bezoek bij geselecteerde locaties, mini-krantenabonnement met een krant tot 6 weken gratis of een ReisVoucher. Daarnaast maakt elke klant kans op een auto ter waarde van 10.000 euro, een van de vier wintersportcheques of één van de andere prijzen.

Meedoen aan deze spraakmakende actie is heel simpel, want met de unieke code op de kanskaart kan deelname via internet automatisch worden geactiveerd. De winnaar van de hoofdprijs mag zelf een nieuwe of gebruikte auto (met BOVAG Garantie uiteraard) uitzoeken voor een maximumbedrag van 10.000 euro. Alle prijswinnaars ontvangen telefonisch of per mail bericht van BOVAG.

Rob van Geldorp van Snella Autowas legt uit waarom het van groot belang is om juist nu de auto regelmatig te wassen: "In de winter liggen de wegen bezaaid met troep. Sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheid kunnen de lak en de velgen aantasten, maar hechten zich ook in de wielkasten en aan de onderkant van de auto. Daar heeft de auto vanzelfsprekend onder te lijden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functioneren. Bedenk daarbij dat veel moderne auto's allerlei systemen aan boord hebben die gebruik maken van camera's, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige wasbeurt is zeker geen overbodige luxe. De komende weken levert het tijdens de BOVAG WinterWasWeken bij ons bedrijf ook nog een mooi extraatje op voor iedereen."