Kringavond Naomi

vrouwenkring n Voor de kringavond van vrouwenkring Naomi op woensdag 10 januari is Elly Hasselman uitgenodigd. Zij komt deze avond een presentatie geven over gastvrijheid. Na afloop van deze avond is er een hapje en drankje in de hal van de kerk.

Alle dames zijn weer welkom. Ook wie nog nooit is geweest kan aanschuiven. Breng gerust een vriendin of zus mee. Vrouwenkring Naomi heeft geen drempel, er wordt geen contributie geheven. Op elke kringavond wordt er gecollecteerd voor het goede doel (dit jaar Stichting tot heil des Volks) en de onkosten. De activiteiten van deze kring vinden plaats in de grote zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64. Vanaf 19.30 uur is de koffie klaar. Het programma begint om 20.00 uur en is om ca. 22.00 uur afgelopen. Voor het volledige programma van dit seizoen en meer informatie over Naomi zie www.ontmoetingskerkkatwijk.nl


Prijsklaverjassen en -jokeren bij Kat-Rijn

Kaarten n Iedere donderdagmiddag, het gehele jaar door, wordt er gekaart om leuke prijzen bij St. Seniorenbelangen Katrijn in.

Op deze middagen komen de liefhebbers van klaverjassen en jokeren weer gezellig bij elkaar om, onder het genot van een kopje koffie of thee, gezellig te kaarten met elkaar. Ook is op deze donderdagmiddagen de bar geopend.

Deze middagen zijn speciaal bestemd voor senioren vanaf 55 jaar. Nog geen lid van Kat-Rijn? Kom gewoon eens langs om het te proberen en word lid. Bij het jokeren op deze middagen is nog plek voor enkele personen. Ook bij het klaverjassen zijn nieuwe spelers welkom.

Inschrijven tot 13.50 uur. Aanvang spel 14.00 uur. De kosten zijn € 3,00 (inclusief thee of koffie). Er wordt gespeeld in wijkgebouw De Coligny aan de Louise de Colignylaan 7. Aanmelden vooraf is niet nodig.


Tripodia wordt kerk

kerk n De Baptistengemeente, grootste huurder van Tripodia, is al een tijd op zoek naar een eigen locatie voor haar kerkdiensten en activiteiten.

Afgelopen jaar heeft de gemeente gesprekken gevoerd over de verkoop van Tripodia aan de Baptistengemeente. Die verkoop is nu onder voorbehoud van financiering rond. Voor 1 maart moet de officiële overdracht plaatsvinden. De Baptisten blijven de zalen verhuren aan instellingen en verenigingen die passen binnen hun doelstellingen. Het beheer over Tripodia is door de Baptisten al per 2 januari overgenomen van het Welzijnskwartier.

De meeste huurders die voor hun activiteiten gebruik maken van Tripodia kunnen dat in de toekomst blijven doen. Daarnaast wil de Baptistengemeente graag een maatschappelijke rol vervullen binnen de wijk.