Kerstnachtdienst

Veiling n In de jaarlijkse kerstnachtdienst op maandag 24 december om 22.30 uur, is het thema: 'Mens, wat ben je mooi!' In Jezus ligt de mens in de wieg zoals God die heeft bedoeld. Kerst bewaart ons voor te hoge verwachtingen van onszelf en van het leven. Tegelijk geeft het alle reden om veel van ons en het leven te verwachten. Ds. Gert Zomer uit Kampen zal het thema uitleggen. Na het succes van vorig jaar zal opnieuw de dienst muzikaal ondersteund worden door Jasper van Delft en een zestienkoppige gelegenheidsband. De bloemenveiling opent haar deuren om 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom.


Vrije dag

Valkenburg n Wilt u er rekening mee houden dat het Valkenburgs Pontje niet vaart op Eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag. Dan genieten ook de vrijwillige veerlieden van hun vrije dagen. Het bestuur van het Valkenburgs Pontje wenst alle gebruikers van het Pontje fijne feestdagen toe en een gezond 2019.


Collecte

Opbrengst n Van 26 november t/m 1 december 2018 werd in Rijnsburg de landelijke collecte gehouden voor Het Leger des Heils. De opbrengst bedroeg € 2.356,36. Dank aan alle gulle gevers en de collectanten.