Laatste krant

2018 n Dit is de laatste reguliere Rijnsburger van 2018. Volgende week ontvangt u het traditionele jaaroverzicht, een samenwerking met de redacties van De Rijnsburger, Katwijk Speciaal en De Katwijksche Post. De eerstvolgende 'gewone' Rijnsburger verschijnt op donderdag 3 januari. De redactie van De Rijnsburger wenst u fijne feestdagen en een nieuwsrijk en voorspoedig 2019.


Eerste baby

2019 n Het is elk jaar weer spannend voor de ouders als je rond de jaarwisseling een kind verwacht. Is de bevalling net voor of net na middernacht? De Rijnsburger is op zoek naar de eerste baby van 2019. Bent u de gelukkige ouders en wilt u in aanmerking komen voor een leuke verrassing én een eerste optreden van uw kind in de krant? Mail dan uw gegevens naar redactie@derijnsburger.nl Vermeld daarin naam, adres, telefoonnummer en natuurlijk de dag en tijdstip van geboorte.


Tragisch

Ongeval n Op de Vliet Noordzijde heeft vorige week woensdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een fietser kwam ten val en liep ernstig letsel op. Naast vele politieagenten en twee ambulances vloog ook de traumahelikopter uit. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis. Een dag later is het slachtoffer aan de verwondingen overleden.


Kamp Leusden

Agenda n Misschien bent u de vakanties voor 2019 al aan het afspreken. Van zaterdag 20 juli t/m zaterdag 27 juli wordt Kamp Leusden Rijnsburg gehouden in het YMCA kamp te Leusden. De inschrijving voor Kamp Leusden Rijnsburg is op dinsdag 29 en woensdag 30 januari van 19.00 uur tot 20.30 uur in De Voorhof.