Church goes Top 2000

GoGo n Voor de 4e keer staat GoGo Rijnsburg op donderdagavond 27 december in het teken staan van de Top2000.

De band 4Tune covert vele bekende klassiekers. Bij enkele van deze nummers delen mensen uit Rijnsburg hun persoonlijke verhaal. Waarom het nummer hen inspireert, raakt of hoop biedt. Rond 21:45 uur nemen de DJ's Willem-Paul de Mooij & Ruben Verheij het stokje over en laten de voetjes van de vloer gaan. Het belooft een fantastische avond te worden voor jong en oud. Zet deze datum alvast in de agenda en hopelijk tot de 27e.

De GoGo opent om 20:00 uur haar deuren. Om 20:30 uur zal de avond geopend worden en begint de band met spelen. De opbrengst van de avond is voor het project van World Servants Rijnsburg. Neem dus een gevulde portemonnee mee, want middels de baromzet, lotenverkoop en de garderobe wordt er geld ingezameld voor dit project.
In de zomer van 2020 gaat een groep jongeren uit Rijnsburg naar een ontwikkelingsland toe om daar te bouwen aan verandering. Waar ze heen gaan wordt in april 2019 bekend, maar zeker is dat ze een groot bedrag moeten ophalen. Daar kunnen ze veel hulp bij gebruiken.