Een heel bijzonder 2019

Oproep n De redactie van De Rijnsburger is op zoek naar inwoners van de gemeente voor wie 2019 een bijzonder jaar gaat worden. Ben of ken jij iemand die een nieuwe stap gaat maken of een grote verandering ondergaat? En wil je daar best over vertellen? Mail dan kort waarom 2019 voor jou of voor iemand anders een bijzonder gaat worden naar redactie@derijnsburger.nl


Bingo

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 11 december weer een bingo welke wordt gehouden in Go*Go Rijnsburg. Ook is er deze avond een grote verloting. Iedereen is van harte welkom, ook als u geen lid bent van de buurtvereniging. Aanvang 20.00 uur, de zaal gaat al om 19.30 uur open.


PCOB Kerstviering

Uitnodiging n De kerstviering van de PCOB wordt gehouden op 12 december 2018 in de Voorhof, aanvang 10.30 uur. Het thema voor deze kerstviering is 'Vrede voor jou'. Het bestuur hoopt haar leden deze bijzondere dag graag te ontmoeten, waarbij ook een lunch is ingepland.


Vergaderingen gemeenteraad in beeld

Politiek n Vanaf heden zijn alle vergaderingen van de gemeenteraad en de raadscommissie live in beeld te volgen. De beelden zijn beschikbaar via de website katwijk.raadsinformatie.nl en via de app Politiek Portaal voor Apple-gebruikers. Daar blijven ze ook na afloop terug te zien. Zo krijgen inwoners beter toegang tot het werk van de gemeenteraad. Burgemeester Visser start om 19.30 uur de uitzending.