Bridge is een boeiend spel. | Foto: Archief/Willemien Timmers
Bridge is een boeiend spel. | Foto: Archief/Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Beginnerscursus Bridgeclub De Brug

bridge n Wanneer u nog geen actief bridger bent, dan is het nu tijd om daar toch tenminste eens aan te denken. Het is een uitdaging, gezond voor het brein, en een kweekvijver voor vrienden. Wacht er dus niet langer mee om de uitdaging aan te gaan.

De Bridgeclub De Brug organiseert een beginnerscursus waar deskundige bridgers u de beginselen van het prachtige spel binnen korte tijd eigen maken. Vanaf donderdagavond 17 januari 2019 van 19:45 tot ongeveer 22:30 uur. De cursus wordt gehouden in: De Roskam, Turfmarkt 2 in Katwijk.

Aparte lijn

De eerste 12 weken zult u les krijgen van een gediplomeerde en ervaren bridgedocent om de basistechnieken van dit boeiende spel onder de knie te krijgen. Vanaf donderdag 11 april t/m donderdag 16 mei speelt u, onder begeleiding, in een aparte lijn, mee met de speelavond van B.C. De Brug en kunt u zelf de ambiance ervaren van het competitie spelen.

Geen contributie

Cursisten die hebben meegespeeld t/m mei en zich aanmelden om lid te worden van B.C. de Brug betalen voor de maanden september-december geen contributie. (Contributie jaar = kalenderjaar en bedraagt € 75, =) Het cursusboek dat gebruikt gaat worden is: "Bridge in een Flits" deel 1, door Berry Westra. Het cursusgeld bedraagt € 110,- dit is inclusief het lesboekje.

Aanmelden

Er is plaats voor 20 cursisten, dus….wees er op tijd bij. U kunt zich aanmelden bij Annette Grummels, bij voorkeur per e-mail: a.grummels@gmail.com of telefonisch te bereiken op 06-41246738 na 18:00 uur.