Afbeelding
Foto:

Kerst Inn op 15 december

kerst n Ondanks het feit dat Sinterklaas afgelopen weekend weer in het land is gekomen en we eerst dit kinderfeest gaan vieren, is de Oranjevereniging achter de schermen hard aan het werk met de Kerst Inn.

De kerstmarkt is na vele jaren weer terug van weggeweest op het Burgemeester Koomansplein. Kraampjes waar u terecht kunt voor soep, koek en zopie. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen sneeuwvlokken maken.
Natuurlijk kunt u ook mooie aan kerst gerelateerde zaken kopen bij diverse kramen. De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar een nog nader te bepalen goed doel. Zodra dit bekend is zullen we u dit laten weten. Natuurlijk staat de grote kerstboom ook dit jaar, na sinterklaas, weer op het Burgemeester Koomansplein.

Wensboom

Tijdens de kerstmarkt kunt u ook dit jaar weer uw wensen in de boom hangen. Dit kan een foto zijn van iemand die u de liefde wilt verklaren, iemand die u wilt herdenken, maar het kan ook zijn voor iemand die u wilt bedanken voor datgene wat die persoon in uw leven betekent of heeft betekend. Maar ook een gebeurtenis die u heeft aangegrepen verdiend een plek in de boom. Heeft u de datum, 15 december, al in uw agenda gezet? Vanaf 17.00 uur op het Burgemeester Koomansplein, de Kerst Inn!