Kinderconcert Muziekschool in De Burgt

muziek n Op vrijdag 23 november geven de jonge leerlingen van de muziekschool Katwijk een speciaal Kinderconcert in de het Atrium van De Burgt in Rijnsburg. Het programma ziet er leuk en afwisselend uit!

Het Kinderconcert is een uitvoering die helemaal gemaakt wordt door de jonge leerlingen. Iedereen die wel eens een bezoek aan zo'n Kinderconcert heeft gebracht weet hoe leuk het is om naar de muziek van de jonge talenten te luisteren en hoe knap het is wat de kinderen al op zo'n jonge leeftijd kunnen laten horen. De één speelt een instrument en heeft nog maar net een half jaar les, de ander zingt al jaren met veel plezier in één van de kinderkoren. De één speelt solo, de andere juist samen met andere kinderen.
Op de muziekschool is plek voor álle kinderen die van muziek houden, en daarom zit het programma van het Kinderconcert ook boordevol afwisseling. Er zijn veel verschillende muziekinstrumenten te horen: piano, fluit, saxofoon, viool en nog veel meer! En natuurlijk wordt er ook gezongen, o.a. door het Nieuw Katwijks Kinderkoor.

Proeflessen

Als je nieuwsgierig bent naar hoe goed je al muziek kunt maken of als je nog niet zo heel lang les hebt, moet je zeker naar het Kinderconcert komen. En misschien als je nog geen muziek maakt, raak je wel zó enthousiast dat je zelf een instrument wilt leren bespelen! Dan kun je goed terecht bij de muziekschool, wij bieden een introcursus aan van vijf lessen om te kijken of het instrument waar jij voor kiest ook echt bij je past. Inschrijven kan op de website van de Muziekschool.

Voor iedereen

Iedereen is welkom op het Kinderconcert, want muziek is voor iedereen! Natuurlijk alle broertjes, zusjes, ouders en andere familieleden van de muzikanten. Maar ook de vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buren en verder gewoon iedereen die van muziek houdt. De toegang is gratis en hoe meer publiek er komt, hoe gezelliger het wordt! Dit unieke concert is gratis toegankelijk en bedoeld voor jong en oud. Tijdens de pauze is De Brasserie voor bezoekers geopend. Aanvang 19:15 uur (zaal open 19:00 uur). De Burgt, Burg. Koomansplein 1, Rijnsburg.


Gemeente verkoopt drie bouwkavels in 't Duyfrak

wonen n De nieuwe Valkenburgse wijk 't Duyfrak nadert z'n voltooiing. Een groot deel van de koop- en huurwoningen is al gebouwd. In totaal staan er straks zo'n 760 woningen.
Vlakbij de Oude Rijn biedt de gemeente momenteel drie bouwkavels aan het water aan. De kavels zijn rond de 500m2 groot en hebben een ligging aan het water.

Momenteel biedt 't Duyfrak de laatste drie bouwkavels aan, waarop je zelf je droomhuis kunt bouwen. Het kwaliteitsteam van 't Duyfrak begeleidt hierbij kosteloos de uitwerking van het bouwplan tot een ontwerp. Binnen de gegeven kaders kunt u dus gegarandeerd een kwalitatieve en passende woning in eigen stijl bouwen. De kavels die nu beschikbaar zijn liggen aan het water, dus een bootje aanleggen behoort ook tot de mogelijkheden. Met de Oude Rijn om de hoek is een mooie vaarroute natuurlijk zo gevonden.

Inschrijven

U kunt zich nog tot 26 november a.s. (13.00 uur) voor een kavel inschrijven. Meer informatie en de verkoopbrochure vindt u op www.tduyfrak.nl of bij De Leeuw Makelaardij in Rijnsburg (Rijnsburgerweg 100).