Stichting Oekroe gaat samen met Oekraïners een gebouwtje geschikt maken voor kinderopvang of een deel van een ziekenhuis opknappen.| Foto: PR
Stichting Oekroe gaat samen met Oekraïners een gebouwtje geschikt maken voor kinderopvang of een deel van een ziekenhuis opknappen.| Foto: PR Foto:

Marline Schoneveld haalt brons

Vakfotograaf Marline Schoneveld, Rokkifotografie uit Rijnsburg heeft op 3 november de kwalificatie brons Master behaald. Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden. Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.


Vakantie 2019? Oekraïne!

vakantie n Ben je 17 jaar of ouder? Dan is dit je kans om komende zomer een heel bijzondere ervaring op te doen! Bezig zijn met kansarme kinderen van 8 t/m 16 jaar. Ga dan mee met Kamp Oekraïne 2019 van Stichting Oekroe in Rijnsburg.

Voor het 17e achtereenvolgende jaar hopen we van 5 t/m 20 augustus 2019 zo'n 200 kinderen een heerlijke vakantie in de Unterkarpaten in Oekraïne te bezorgen. We doen dat op 3 verschillende locaties. We doen sport en spel met ze en natuurlijk wordt hen het Evangelie verteld en voorgeleefd! De Nederlandse vrijwilligers komen uit verschillende plaatsen, vooral Rijnsburg, Katwijk en Rouveen, en hebben een verschillende kerkelijke achtergrond. Werkt u/jij liever met je handen, ga dan van DV 8 t/m 19 april 2019 mee met Handen Wapperen van Stichting Oekroe, al weer voor het 13e jaar. We gaan dan, samen met Oekraïners een gebouwtje geschikt maken voor kinderopvang of een deel van een ziekenhuis opknappen.
Kom dinsdag 20 november om 20.00 uur naar De Voorhof, Vliet 36 in Rijnsburg voor de informatieavond over Kamp Oekraïne 2019 en Handen Wapperen 2019 van Stichting Oekroe. Het verplicht je tot niets. Je wordt er alleen maar wijzer van! Je krijgt daar dan allerlei info te horen en te zien! Neem ook gerust een kijkje op www.oekroe.nl en op Facebook. Info: 071-22787 of 06-53714712 Jaap de Mooij, Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg.