Training Vitale Mantelzorger

Welzijnskwartier n Mantelzorgondersteuning organiseert een training speciaal voor mantelzorgers. Gedurende deze training kunt u samen met andere mantelzorgers leren zo vitaal mogelijk te blijven.

Ontdekken wat u energie geeft en wat energie vraagt. En leren hoe u de balans kunt bewaken. Ook is er aandacht voor uw netwerk, goed voor uzelf zorgen, en uw specifieke mantelzorgsituatie. Tijdens de training maakt u een persoonlijk plan voor uzelf en uw eigen situatie.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur. De eerste 4 bijeenkomsten vinden wekelijks plaats, de laatste bijeenkomst is een terugkombijeenkomst die wat later plaatsvind. De data voor de training zijn: donderdag 22 november, 29 november, 6 december, 13 december en 7 februari van 19.00 tot 21.00 uur. Locatie is de Burgt in Rijnsburg. Voor de continuïteit tijdens de training is het belangrijk dat u alle data aanwezig kunt zijn. Tijdens de training zijn we met maximaal 8 mantelzorgers.

De trainers zijn Asli Filiz, sociaal werker van Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning en Trudie Hoek, sociaal werker van Welzijnskwartier en Team Sociale Ondersteuning.

De training is bedoeld voor mantelzorgers uit de gemeente Katwijk en wordt u kosteloos aangeboden.

Opgeven voor de training of informatie vragen kan bij:

Asli Filiz, Sociaal Werker Mantelzorgondersteuning

aslifiliz@welzijnskwartier.nl

071-4033323 of 06-12114636