Afbeelding
Foto: pr

Levi Schreve

Kapsalon Willem Peursum bestond op 3 oktober 95 jaar. In het jaar 1923 begon Jan Peursum zijn scheerwinkel aan de Langevaart. In 1967 nam zoon Hans de kam en schaar over. Vanaf 1990 nam zijn zoon Willem het over om als derde generatie kapper de traditie voort te zetten tot op de dag van vandaag.

Een bijzonder moment dat vraagt om een bijzondere make-over. Wij stellen aan u voor: Levi Schreve, 10 jaar oud en samen met zijn ouders Heidi en Sander en zijn twee broertjes Jesse en Sil woont hij in Rijnsburg. Levi is fan van Ajax en is een talentvolle aanvaller bij de jo11-3 van Rijnsburgse Boys. Later wil hij kapper worden en bij elk kappersbezoek weet hij heel duidelijk wat hij voor kapsel wil. Als voorbeeld heeft hij vaak bekende voetballers zoals Neymar en Griezmann. Zo'n look lijkt hem geweldig. Een stoer kapsel met een gave kleur.

Kapsel

Levi's haar is sterk en heeft een eigen wil. Kapper Willem begint met het omvormen van het haar om het lange haar bovenop meer volume te geven waardoor het makkelijk te stylen is. Ook door Levi zelf. Glunderend en nieuwsgierig ondergaat Levi deze behandeling en als aankomend kapper wil hij het naadje van de kous weten. Voor de kleuring van het haar wordt gekozen voor een snelle foliemethode waarmee je heel gericht de kleur kunt krijgen waar je wilt. Na een lange inwerktijd wordt het haar uitgespoeld en wordt nieuwe kleur gefinetuned om de stoere voetballerslook te krijgen die Levi graag wil. De bovenkant wordt lang gelaten en wordt ongelijk geknipt voor een nonchalant resultaat. Opzij en achter wordt het haar opgeschoren en niet verbonden met de rest. Levi is heel blij met zijn nieuwe haar en als een echte stervoetballer poseert hij voor de camera. De keuze wordt moeilijk: wordt hij topvoetballer of een topkapper later…. of allebei? We zullen het zien.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding