Bijbelquiz in De Voorhof

Aanmelden n Dinsdagavond 5 november is er een Bijbelquiz in de Voorhof. Deze begint om 20.15 uur en zal rond 22.15 uur afgelopen zijn. Toegang en koffie/thee is gratis, er is een collecte voor de onkosten.

U kunt zich aanmelden als team of individueel, uiteraard kunt u ook als toeschouwer komen. Aanmelden als team of individueel kan tot 3 november per e-mail:
jose.dejong@icloud.com of telefonisch: José de Jong 06-10859501.


Opbrengst collecte

In n de week van 7 tot en met 13 oktober collecteerden in heel Nederland meer dan 50.000 vrijwilligers voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Ook in Rijnsburg gingen de collectanten langs de deuren. Er werd een bedrag van € 2427,39 opgehaald.

De opbrengsten van de collecte stelt de Brandwonden Stichting in staat om haar werk voor mensen met brandwonden voort te zetten. Iedereen bedankt voor zijn bijdrage en giften.


Illegaal vuurwerk

Controle n De politie controleert de komende tijd op illegaal vuurwerk. Vorige week donderdag werd al een grote controle uitgevoerd bij Royal FloraHolland in Rijnsburg. Bij de bloemenveiling werden ruim 50 vrachtwagens gecontroleerd op het illegaal vervoeren van vuurwerk.
Geen van de wagens had vuurwerk bij zich.


Kerkenveiling

PKN n Rijnsburg organiseert op vrijdagavond 2 november weer een kerkenveiling in de Voorhof, aanvang 19.30 uur. Er zullen zo'n 75 kavels geveild worden. De opbrengst van de kerkenveiling is dit jaar bestemd voor audio- en visuele apparatuur in de Immanuelkerk, Grote kerk en Voorhof.


Volgende week krant iets later

Politiek n In verband met de Algemene Beschouwingen van de gemeenteraad op donderdag 8 november wordt De Rijnsburger op die dag pas vanaf 14.00 uur verspreidt.