Afbeelding
Foto: pr

Boys Named Sue in De Peuk

Uitnodiging n De organisatie is er trots op: De beste Johnny Cash tributeband van Nederland komt naar Valkenburg. Op zaterdag 3 november speelt Boys Named Sue in De Peuk. De organisatie is in handen van Stichting Castellumpop. De avond start om 20.30 uur en is rond middernacht afgelopen.

Everybody loves Cash! Boys named Sue is dé Cash tributeband van Nederland. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest.

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. Echter, de energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden. Alsof je erbij was. Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. De band bestaat sinds 2001 en is daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Zij laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held. Want: everybody loves Cash!

Kaarten zijn te koop voor € 5,00 per stuk bij Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14) en Tankstation Jongeneel (Voorschoterweg 15a). Toegang vanaf 18 jaar. Kaarten zijn ook op de avond zelf aan de deur te koop. Dan betaal je € 7,50 per stuk. | Foto: pr.


Kom naar de Mannendag

Uitnodiging n Zaterdag 17 november is er weer een Mannendag. Deze wordt gehouden om in NH Congrescentrum "Leeuwenhorst" in Noordwijkerhout.

Zoals altijd is het goed elkaar daar te ontmoeten, elkaar te spreken, bemoedigd te worden, samen te zingen met goede muzikanten en te luisteren naar Otto de Bruijne en Wim Grandia. Ze zijn al eerder te gast geweest. Deze keer spreken zij over het thema: 'Wat-kost-ut'. God's liefde is gratis! Niet dan? Of heb je ineens allerlei verplichtingen? Moet je dit doen en dat laten? Wat zegt de Bijbel daar eigenlijk over? Pittige kost om over na te denken. Aanmelden kan door het formulier in te vullen op www.mannendagrijnsburg.nl Of per telefoon 071-4029898. De Mannendag start om 9.30 uur, maar vanaf 8.30 uur ben je welkom voor koffie of thee; de dag eindigt rond 15 uur. Kosten 25 euro per persoon, inclusief lunch, koffie en thee.