VrouwenTijd

Op vrijdagavond 9 november organiseert VrouwenTijd weer een gezellig samenzijn voor vrouwen en vriendinnen. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de zaal van het Trefpunt van de Gereformeerde Kerk Valkenburg.

Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur met koffie/thee en wat lekkers. De spreekster van deze avond is Gesina Joziasse. Zij zal spreken over het onderwerp: 'Een rib uit zijn lijf'. Ook is er deze avond een leuke creatieve activiteit. Rond 21.30 uur is de afsluiting met een drankje en hapje.

Kosten voor deze leuke avond zijn 5,- euro. Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op bij: Joalien Guijt, Telefoonnummer 06 12379536 of per mail joaliendv@hotmail.com.


Thema ochtend bij De Brug

Bouwen aan herstel. De Brug Midden-Nederland organiseert op woensdag 7 november 2018 een thema ochtend over 'Bouwen aan herstel' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden.

De toegang is gratis. De ochtend zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk. Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland.

Door conflicten kunnen er diepe geestelijke wonden ontstaan bij zowel u als uw verslaafde kind of partner. Welk effect heeft de verslaving van uw kind/partner op u (gehad) en hoe kan er weer herstel komen in de relatie. Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Er is parkeergelegenheid bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoornespassage.

U dient zich van te voren op te geven bij De Brug, telefoon 071-4033733 of via info@debrughelpt.nl .

Meer info zie ook www.debrughelpt.nl.


Dammers                gezocht

Zaterdag 3 november organiseert de Katwijkse Dam Club een damtoernooi voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar.

Dit is ook voor dammers die al bij een club ingeschreven zijn; maar vooral ook voor schooldammers en dammers die niet op een vereniging zitten.

Voor hen zijn er dan ook aparte prijzen. Kun jij goed dammen en wil jij dit wel laten zien? Kom dan meedoen en misschien val jij wel in de prijzen. Zaterdag 3 november begint het om 12:45 uur tot 16:30 uur. Speellocatie is wijkvereniging NNO, 't Zandgat, E.A.Borgerstraat 58 in Katwijk. Ingang via de steeg.

Het inschrijfgeld voor jeugddammers die niet bij KDC staan ingeschreven, is maar 2,50 euro.

Aanmelden kan via jeugdcommissie@zhdb.nl. Zet hierin je voor- en achternaam, je geboortedatum en of je wel of geen clublid bent.

Voor meer informatie kun je bellen met Jack van der Plas op 06-42456851.