Speel samen de Bijbelquiz

Uitnodiging n Op maandagavond 5 november wordt in Rijnsburg weer de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld in de Voorhof.

Presentator is dit jaar burgemeester Cornelis Visser

De NBG-Bijbelquiz staat garant voor een gezellige avond. 'De Bijbelquiz van het NBG blijkt nog steeds heel populair te zijn', zegt samensteller Frans van Houwelingen van het NBG. 'Sinds 2005 maken we elk jaar een bijbelquiz en de belangstelling daarvoor neemt nog steeds toe.'

Met andere ogen

Eén van de onderdelen heeft als onderwerp: 'Met andere ogen'. Dat is het thema van de Bijbelzondag. Verder bestaat de quiz uit nog vijf andere onderwerpen met mooie illustraties, filmpjes en veel humor, doordenkertjes en interessante weetjes.

Iedereen is welkom op 5 november. De quiz begint om 20:15 uur (zaal open om 19:45 uur) en zal rond 22:15 uur afgelopen zijn. Toegang en koffie/thee is gratis, er is een collecte voor de onkosten. U kunt zich aanmelden als team of individueel, uiteraard kunt u ook als toeschouwer komen.

Aanmelden als team of individueel kan tot 3 november per e-mail: jose.dejong@icloud.com of telefonisch: José de Jong 06-10859501