Wil Campschroer heeft het eerste boek officieel overhandigd aan Jong Flora Band tambour maître Matthijs Messemaker. | Foto: pr.
Wil Campschroer heeft het eerste boek officieel overhandigd aan Jong Flora Band tambour maître Matthijs Messemaker. | Foto: pr. Foto: pr

Griezelen in de GoGo

Spookhuis n Op vrijdag 2 november wordt er een Halloween party georganiseerd door de GoGo, het jongerenwerk van Welzijnskwartier KRV en Dorpshuis Rijnsburg in de GoGo.

Het feest duurt van 19:00 tot 22:00 en is voor jongeren van 10 t/m 14 jaar. Tijdens deze gruwelijk griezelige avond zijn er verschillende activiteiten te doen. Een kaartje kost slechts €1,- en bij inlevering van de ticket aan de bar krijg je hier een gratis consumptie voor. De GoGo zal voor deze avond omgetoverd worden tot een echt spookhuis waarin allerlei spannende activiteiten te doen zijn. Op het podium zorgen de lokale dj toppers Jaimy, Mitchell en Joey voor de muzikale invulling zodat er ook gefeest kan worden tussen alle activiteiten door. Dit wordt een avond die je niet mag missen als je tussen de 10 en 14 jaar oud bent. Kaartjes kosten €1 per stuk en zijn verkrijgbaar bij 't Hok, Hofweide 1a, Rijnsburg.


Drukke aftrap plaatjesboek COOP en Flora Band orkesten

Uniek n Op zaterdag 20 oktober werd bij de COOP Katwijk aan den Rijn de plaatjesactie van de Flora Band orkesten gelanceerd.

De Jong Flora Band was om 11.30 uur present op de Turfmarkt, om vanaf daar naar de COOP te marcheren. Aldaar stond ondernemer Wil Campschroer klaar om het eerste boek officieel te overhandigen aan Jong Flora Band tambour maître Matthijs Messemaker. Ook algemeen voorzitter Rémon Post van de Flora Band orkesten was aanwezig om namens de vereniging te vertellen hoe blij men is met deze actie.

De komende weken kan dus iedereen die bij COOP in de Rijnstraat, Katwijk, boodschappen doet, plaatjes sparen met muzikanten en vrijwilligers van de Flora Band orkesten. Deze kunnen in een speciaal spaarboek geplakt worden. De Flora Band orkesten organiseren ook nog een ruilmiddag, zodat dubbele plaatjes geruild kunnen worden voor missende exemplaren. Bij besteding van €10,- krijgt de klant een pakje plaatjes, daarnaast worden de plaatjes ook bij speciale aanbiedingen gegeven.