Afbeelding
Foto: pr

Borstbeeld Johan Cruijff topstuk Kerkenveiling PKN Rijnsburg

PKN n Rijnsburg organiseert op vrijdagavond 2 november weer een kerkenveiling in de Voorhof.

Door de combinatie van spanning en plezier belooft het met zo'n 75 kavels weer een gezellige avond te worden. Zorg dat je dit uitje niet mist. Reserveer nu de datum in je agenda en nodig je vrienden en familie uit om deze veiling mee te maken. Om 19.15 uur gaat de zaal open en om 19.30 uur begint, na de opening, het programma met een rad van avontuur dat wordt gedraaid door Willem Vooijs.

Om 21.00 uur begint de veiling, die voor zowel de smallere als de dikkere beurs interessant is. Bij de vorige veiling ging 35% van de kavels onder de € 50,-- weg, dus voor ieder wat wils.

Rond 23.30 uur is de trekking van de grote verloting waarvan de loten in de weken voorafgaand aan de veiling zijn verkocht. Als je op avond tijdens de trekking met je loten aanwezig bent maak je nog kans op de extra prijs. Vraag bij binnenkomst gelijk om en veilingnummer, want op je veilingnummer kan ook nog een prijs vallen. en .. Wie wordt de veilingmeester? Het motto van de kerkenveiling 2018 is: 'Laat heel de wereld het zien'. De opbrengst van de kerkenveiling is dit jaar bestemd voor audio- en visuele apparatuur in de Immanuelkerk, Grote kerk en Voorhof. Met deze nieuwe technieken zorgt de Protestantse Gemeente Rijnsburg ervoor dat de lamp van het evangelie (Het Licht) niet onder de korenmaat blijft maar voor ieder zicht- en hoor- baar wordt. De Protestantse gemeente geeft zo, naast de getuigenis in eigen omgeving, handen en voeten aan Jezus' opdracht: 'Ga heen en verkondig het Koninkrijk Gods'. 'Met het delen van een link naar een preek kun je al missionair zijn' aldus Gijs Hogewoning die met hart en ziel heeft meegewerkt aan kerk- TV. Gijs zegt verder: 'Kerktelevisie verhoogt de betrokkenheid van de mensen thuis bij de kerkdienst. Alsof je er zelf bij bent'. | Foto: pr.


Live on Stage

Inschrijven n Live on Stage is drie uur samen repeteren, samen eten en vervolgens samen uitvoeren van jouw creatie of een bestaande track op het podium van The Box.

Bij Live on Stage gaan wij op zoek naar de gemeenschappelijke drijfveren van leerlingen om muziek te maken, ongeacht het niveau, het instrument of de achtergrond. Dat doen we op vrijdag 9 november van 16.00 tot 20.00 uur. Na het repeteren en eten gaan de deelnemers om 20.00 uur het podium op om op te treden. Behalve vrienden en familie is iedereen welkom en de toegang voor publiek is gratis.

Speel je nog geen instrument? Er zijn gitaren, bassen, keyboards, drumstellen en popcoaches die jou helpen om er samen iets moois van te maken. Kosten voor de hele middag en avond (incl. eten) zijn € 15. The Box vind je aan de Valkenburgseweg 50A in Katwijk. Aanmelden kan via muziekschool@katwijk.nl en vermeld in de onderwerpregel Live on Stage. Geef je naam, telefoonnummer en het instrument dat je wilt bespelen door.