Sing In

Jeugddienst n In Valkenburg. Liefde voor chocola. Liefde voor je vriend(in), als je verliefd bent. Met 1000 vlinders in je buik. Liefde voor je huisdier, want dieren zeuren nooit. Liefde voor reizen en mooie plekjes ontdekken. Liefde voor je vriendengroep, met wie je leuke dingen doet. Alles is Liefde. Maar God is ware liefde. Dit is dan ook het thema van de Sing In van oktober, zondag 28 oktober om 18.30 uur. Henk Imthorn, uit Valkenburg komt over dit thema spreken. Muzikale medewerking wordt verleend door About three uit Katwijk. De dienst wordt gehouden in de Hervormde Kerk van Valkenburg.


Yoga workshop

Soefitempel n Vrijdag 2 november van 19.30 tot 21.30 uur is er een Yoga Nidra workshop in de Soefitempel te Katwijk. Docente Laurenne Caspers laat u genieten van meditatie, mantra en yoga met aansluitend de Yoga Nidra. Dit is een liggende meditatie waarin je volledig tot ontspanning kunt komen. Even niets te doen, te ervaren wat het voor je doet. Kosten € 20,-. Voor informatie zie de website van de Soefitempel of www.yogastudio-Laurenne.com.


Pannenkoeken

Eten n Na de knutselactiviteit op 7 november van 15:00 tot 17:00 uur, kan er in het Dorpshuis Rijnsburg voor €2 extra pannenkoeken gegeten worden. De knutsel activiteit is een mixed up van overgebleven spullen. Achteraf kan er gezellig met elkaar pannenkoeken gegeten worden. Meld je aan als je mee eten wilt. info@dorpshuisrijnsburg.nl


Boeketdienst

Kerk n Zondag 28 oktober is er in de Immanuelkerk om 17.00 uur een Boeketdienst. Dienstleider is Chris van Tol. Ds. Pieter van der Ende spreekt over 'Ik wil niet juichen voor U, mijn Heer'. Muziek door Marc van Starkenburg.