Afbeelding
Foto: Clara de Koning

n Van een reünie......komt een reünie

Leuk weerzien

Vorig jaar april was er een grote reünie van de Prinses Ireneschool. Deze school was gevestigd in de Tulpenstraat, waar nu de laad- en losruimte is van de AH supermarkt. Voor velen was het heel leuk om elkaar na jaren weer eens te zien.

Zo werd vanuit de combiklas 5-6 uit 1973-1974 het idee geopperd om een 'eigen' reünie te organiseren. Cobie van Egmond, Connie van Iterson, Wim Rosdorff en Carin van der Spijk namen het initiatief en hebben een poging gedaan om veel oud klasgenoten o.a. via social media te vinden en uit te nodigen.

Er volgden veel positieve reacties en afgelopen zaterdag was daar dan eindelijk de ontmoeting. Het merendeel woont nog in Rijnsburg, Katwijk of Valkenburg. Maar ook vanuit Brabant, Ede, Hillegom, Zoetermeer, Uithoorn, hadden oud klasgenoten de moeite genomen om naar de Go*Go in Rijnsburg af te reizen.

Daar vond het gezellige weerzien plaats.

De aanwezige reünisten stelden zichzelf in een vrolijke pitch snel even voor. Vervolgens werden onder het genot van een hapje, drankje en een heerlijk Chinees buffet oude verhalen en herinneringen opgehaald. Bijzonder om elkaar na zoveel jaren weer te zien, zo vond iedereen. Dit is niet de laatste keer. 'Over een paar jaar organiseren we weer een reünie', werd bij het afscheid afgesproken.

| Foto: Clara de Koning.