Ik vertrek

TV n Het Rijnsburgse echtpaar JC en Wendy Jungerius zijn a.s. zaterdagavond te zien in het tv programma 'Ik vertrek'. In 2016 besloten ze in het Italiaanse Toscane een Bed & Breakfast te starten. Hoe dit tot stand is gekomen kunt u 6 oktober zien om 21.30 uur op NPO 1.


Publieksdag

aanmelden n Tijdens de Nationale Archeologiedagen, zaterdag 13 oktober, houdt de provincie Zuid-Holland met de gemeente een speciale publieksdag voor de bijzondere Romeinse vondsten nabij de Tjalmaweg. Bezoekers kunnen dan de opgraving bezoeken. Meer informatie over deze publieksdag en aanmelden voor een rondleiding via www.rijnlandroute.nl.


PCOB

Uitnodiging n Het bestuur van de PCOB afdeling Rijnsburg-Valkenburg nodigt haar leden uit voor de contactmiddag op woensdag 10 oktober. Deze wordt gehouden in De Voorhof, aanvang 14.30 uur. De heer Jan van der Ent toont een presentatie over een mooie fietstocht door Canada.


Collecte

opbrengst n Het Beatrix Spierfonds heeft in Rijnsburg het mooie bedrag van 6.0033,77 € opgebracht. De organisatie van de collecte bedankt alle gulle gevers, maar ook de collectanten voor hun inzet.


Werk aan de weg

Afsluiting n Van maandag 8 oktober t/m vrijdag 9 november wordt er onderhoud gepleegd aan het complex Westerpark langs de Sandtlaan. Het voetpad is hierdoor gedeeltelijk afgesloten voor voetgangers. Voetgangers kunnen via een omleiding hun weg vervolgen.