Kom naar het Friday's Café in De Voorhof. | Foto: pr.
Kom naar het Friday's Café in De Voorhof. | Foto: pr. Foto: pr

Zingen Geloven Dienst

Kerk n U bent van harte welkom in de Zingend Geloven Dienst op zondag 7 oktober.

Deze wordt gehouden om 17.00 uur in de Grote Kerk te Rijnsburg. Het thema van de dienst: Israëlzondag, de Vreugde der Wet. Tijdens de dienst worden er veel liederen gezongen. Medewerking wordt verleend door Ds. Pieter van der Ende en The Revival Singers uit Katwijk.


Friday's Café 1 jaar actief

Feest n Ben jij aan het einde van een lange week met vermoeiende mensen ook toe aan een lekker ontspannen avondje met vrienden?

Heb je meer dan genoeg van alle stampvolle kroegen waar je mekaar alleen door middel van gebarentaal kunt verstaan en een klein weeksalaris kwijt bent voor een biertje? Kom dan een keer naar het Friday's Café in De Voorhof. Behalve het gezelligste café van Katwijk en omstreken, is dit ook bij uitstek de plek om je batterij weer helemaal op te laden. Met de beste live muziek, een bar die de hele avond open is en talloze leuke mensen vind je hier de ideale mix voor een fantastische avond. Daarnaast maak je hier je nieuwe vrienden, zijn de eerste Friday's-stelletjes een feit en kan je elke avond in gesprek met onze even jonge als enthousiaste crew.

Zo zijn we alweer ruim een jaar bezig om iedere eerste vrijdag van de maand te zorgen voor een onvergetelijke avond, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom is er a.s. vrijdag 'Friday's: the Birthday Party'. Dit mag je 5 oktober a.s. natuurlijk niet missen. Zeker omdat er ook weer een fantastische muzikant in huis is namelijk Koos van Beelen.

The Birthday Party mag je niet missen

Benieuwd? Kom dan morgen met al je vrienden een kijkje nemen in de Voorhof in Rijnsburg. Vanaf 20:00 uur staat de deur daar elke eerste vrijdag van de maand wagenwijd open. Let wel op: 18+ only