Afbeelding
Foto: pr

Dringende oproep tot deelname aan de spinningmarathon

Actie n Als laatste actie voor de realisering van de 333 meterbaan organiseren de RIJC en Voorwaarts een spinningmarathon.

Op zaterdag 29 september wordt er van 12.00 tot 14.00 uur een spinningmarathon bij Energiek Fitness, Voorschoterweg 3 te Valkenburg gehouden.

Er zijn 20 fietsen beschikbaar en deelname voor een uur kost 33.30 euro.Handig om een kwartier van te voren aanwezig te zijn, waarbij je het geld aan Henk Perdok kunt geven. We rekenen op minimaal 40 deelnemers, zodat iedereen een uur kan fietsen.
Zo kunnen we (40 x 33. 30) maximaal 1332 euro bij elkaar fietsen. Iedereen, die de schaatssport een warm hart toedraagt kan dit op deze wijze tonen door je op te geven.

Je kunt je uiterlijk tot en met donderdag 28 september op geven door te mailen naar
hjmperdok@gmail.com. Je geeft daarbij de tijd aan en je naam en adres. Als deze actie slaagt is dit een sterk gebaar naar de Katwijkse politiek, waar binnenkort een besluit valt over de steun aan de 333 meterbaan. Mocht de beslissing in oktober negatief uitvallen krijg je je geld terug. We gaan daar uiteraard niet van uit. Het is nu of nooit. | Foto: pr.