Afbeelding
Foto: pr

Annelies Binnendijk

Annelies is 39 jaar en woont samen met man Bas en tweeling Mika en Ryan in Rijnsburg. Ze is werkzaam als HR medewerkster in het Alrijne ziekenhuis op de afdeling personeelszaken. In haar vrije tijd is maar plaats voor één passionele hobby: voetballen in de damesteams van Fc Oegstgeest. Ze speelt het liefst aan de rechterkant. Annelies is opgegeven voor de make-over door haar zus en besloot mee te doen omdat het de hoogste tijd was voor iets anders. Twee jaar geleden is ze voor het laatst geknipt, en liep alleen nog met het haar in een staart.

Kapsel en make up

Er mag een heel stuk van Annelies haar af, maar ze wil het graag nog in een staartje kunnen dragen. Annelies haar is na het knippen geheel weer natuurlijk. Geen restjes oude kleuring meer in de punten. Omdat ze nog geen grijze haren heeft, is er gekozen voor een geheelkleuring met ColorTouch. Het haar wordt niet donkerder gekleurd, maar wel met een koperbruin karakter en glans. Een kleuring zonder highlights of lowlights, een nieuwe trend voor komend najaar en winter. Met als resultaat een verfijnde lob, het langere zusje van de bob. Annelies werd opgemaakt met Mintenz, een minerale make-up. Na het aanbrengen van de roze concealer, is er een minerale foundation opgebracht, en een blush met koper roze tonen. De wenkbrauwen worden ingekleurd met de lichtste kleur wenkbrauwpoeder, zodat de ogen meer uitkomen. De ogen zijn opgemaakt met de Mintenz oogschaduw. Zwarte mascara en een lippenstift, kleur Breathless van Mintenz maken het geheel af.

Styliste Annet brengt een kleurbeschermende lotion aan en droogt het haar. Ze laat zien wat Annelies met haar nieuwe kapsel kan doen: stijl of grove krullen, het is allemaal in een handomdraai gedaan. Annelies is blij met het resultaat en wat staat deze nieuwe look haar goed.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding