Juf Natasha werkt al 25 jaar met veel plezier met peuters. | Foto: pr.
Juf Natasha werkt al 25 jaar met veel plezier met peuters. | Foto: pr. Foto: pr

Zilveren jubileum voor peuterjuf bij Dreumes

Feest n 'Het is een heerlijke dag', start Natasha den Haan, peuterleidster bij de Dreumes in Rijnsburg. Voor Natasha is het een hele bijzondere dag.

Al 25 jaar is zij werkzaam bij de Dreumes en dat doet zij, naar eigen zeggen, nog iedere dag met heel veel plezier. "Het werken met kinderen van 2 en 3 jaar zorgt iedere dag voor afwisseling, plezier en een grote glimlach op mijn gezicht. Ik heb veel Rijnsburgse kinderen op zien groeien en ontvang soms hun kinderen nu weer op de peuterspeelzaal. Dat is toch leuk?"

Vorige week donderdag en vrijdag stonden dus ook in het teken van feest op de locatie in de Oranje Nassauschool.

Alle kinderen werden getrakteerd op een feestelijke dag en om 11.00 uur mochten de papa's, mama's, opa's en oma's aanschuiven voor een ijsje.

De opa van Luuk zorgde op vrijdag voor een wel heel speciale verassing toen hij met zijn accordeon binnen kwam. De vrolijke muziek vulde de ruimte en de kinderen gingen direct dansen en zingen.
Als afsluiting van het feest werd Natasha door haar collega's getrakteerd op een gezellige avond om het compleet te maken. 'Als het aan mij ligt ga ik nog 25 jaar door', sloot Natasha af.