Inloopochtend

Kerk n Het nieuwe seizoen is weer gestart en daar hoort ook de inloopochtend weer bij. Iedereen, jong en oud is vanaf 10 uur weer welkom op de laatste vrijdag van de maand, morgen vrijdag 28 september, om bij ons binnen te lopen voor een praatje en koffie of thee in het zalencomplex van de Chr. Gereformeerde Kerk aan de Oegstgeesterweg 71 te Rijnsburg. Voor meer informatie: Nel Heemskerk 071-4025772 en Marja Zandbergen 071-4028571.


Uitnodiging

Afscheid n Morgen, vrijdag 28 september 2018, zal de heer W.R.P. Glasbergen, na ruim 30 jaar, afscheid nemen als directeur van CBS 'De Burcht' in Valkenburg. U wordt hierbij van harte uitgenodigd voor de receptie in de aula van de school, Broekweg 32 in Valkenburg. Deze wordt gehouden van 16:00 uur tot 17:30 uur. Overweegt u een cadeau, dan vragen Wim en Anke u te denken aan een gift voor 'Stichting Kind in Oost-Europa'. Hiervoor staat een bus in de aula.


Ontmoeten

Valkenburg n Woensdag 3 oktober organiseren de vrijwilligers van de drie plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in 'het Trefpunt' aan 't Boonrak. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is vanaf 10.00 uur van harte welkom.


Aanrijding

Maandag n Middag jl. is een scooterrijdster gewond geraakt bij een botsing met een auto. Dit gebeurde op de Sandtlaan bij de oversteekplaats met stoplichten. Door de aanrijding liep het verkeer vertraging op. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.