Stilleven-viering

Kerk n Zondagmiddag 30 september is er om 17.00 uur in de Grote Kerk in Rijnsburg weer een Stilleven-viering. Een dienst zonder preek, maar met Schriftlezingen, gebeden, liederen, vooral uit de Taizé-traditie en momenten van stilte. Het thema dit keer is: 'Op weg zijn'. Medewerking wordt verleend door de voorbereidingswerkgroep en ds. Albert Meek. Muzikale assistentie is er van zanggroep Tehillah, Anja van der Ploeg piano, Elma Sneijders contrabas, en Jan de Laat hobo.


Gebedscursus

Kerk n Voor iedereen die wil kennismaken en meer verdieping wil in gebed start er een nieuwe Gebedscursus o.l.v. van Ds. Arenda Haasnoot. Onderwerpen als 'luisterend bidden', Bijbelteksten en gebed komen aan de orde. De cursus wordt gehouden in De Voorhof. De avondcursus: start om 19.45 uur en de ochtendcursus is van 9.30-11.15 uur. Startdatum: maandag 8, 15 en 29 oktober, 5, 12 en 19 november. Opgeven bij ds. Arenda Haasnoot email: gebedrijnsburg@gmail.com.


Mini disco

Het n Dorpshuis Rijnsburg aan de Hofweide 1 organiseert 3 oktober van 15:00-17:00 een leuke mini disco. Kinderen kunnen voor €2,- lekker dansen, swingen en zingen. Ook komt Dorpzzzie even een kijkje nemen.