Kinder boekenweek

Activiteiten n Op de openingsmiddag van de Kinderboekenweek 2018, woensdagmiddag 3 oktober, organiseert Bibliotheek Katwijk in twee van haar vestigingen een filmvoorstelling en in twee vestigingen een knutsel/schminkactiviteit. Zowel in de Hoofdbibliotheek als in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever draait er om 14.30 uur een leuke jeugdfilm over twee buurmannen. Wie liever knutselt of geschminkt wil worden, kan van 14.30 tot 16.00 uur terecht in Bibliotheek Rijnsburg en Valkenburg. De toegang is in alle gevallen gratis.

Knutselen

Op dezelfde middag kun je in Bibliotheek Rijnsburg of Bibliotheek Valkenburg je hart ophalen met een knutselactiviteit. En je kunt je laten schminken. Tussen 14.30 en 16.00 uur is het vrije inloop en kun je aan de slag gaan met het maken van een vriendschapsarmbandje met een vlechtschijf, een fotolijstje voor of met je beste vriend/vriendin of met het meehelpen bij het maken van een vriendenslinger. Maar je kunt ook een puzzel (woordenzoeker) oplossen. Of je verzint een echte Hollandse tegeltjes wijsheid: het tegeltje hangt in de bieb en iedereen mag een spreuk invullen.

Leden en niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Schuif gezellig aan op woensdagmiddag 3 oktober in een van onze bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg en vier de start van de Kinderboekenweek 2018 mee.