Aanrijding

Ravage n Een automobilist heeft vrijdagmiddag voor een ravage gezorgd in de Oranjelaan in Rijnsburg. De bestuurder kon een uitparkerende auto niet meer ontwijken. Door de aanrijding kwam deze vervolgens tegen twee andere auto's aan. In totaal waren bij deze botsing vier auto's betrokken, waarbij de schade enorm was: drie van de vier auto's moesten worden weggesleept. Diverse inzittenden werden onderzocht door de ambulancedienst. Niemand raakte ernstig gewond.


Werk aan de weg

Project n Momenteel vindt de herinrichting Frederiksoord 2.0 fase 2 plaats. Dit houdt in dat de Wilgenlaan, Populierenlaan, Iepenlaan en Bloemenlust in fasen worden opgeknapt. De aannemer is begonnen in het doodlopende stuk van de Wilgenlaan. Het opknappen van genoemde straten duurt tot februari 2019.


Paard uit sloot

Hulp n Maandagavond jl. werd de brandweer gebeld omdat er een dier te water was geraakt, in een sloot aan de Vinkenweg in Rijnsburg. Bij aankomst bleek er een paard te water te zijn geraakt. Voor dat het paard uit de sloot gehaald kon worden, is het door een veearts verdoofd. Omdat het niet op de 'normale manier' lukte, is er een extra brandweervoertuig met een paardenbroek oproepen, waarmee het paard uit de sloot gehaald kan worden. Na bijna een uur is het de brandweer samen met de veearts gelukt om het paard uit de sloot te krijgen.