Val veilig

Cursus n Op 3 oktober a.s. in de Voorhof in Rijnsburg organiseert Welzijnskwartier een themabijeenkomst "Nooit meer vallen" . Wat kunt u er zelf aan doen, dat uw huis 'valveilig' is en blijft en vooral hoe kunt u sterker worden, zodat u minder risico loopt om te vallen.

De bijeenkomst start om 9.30 uur en wordt begeleid door Mirjam de Wit ergotherapeute en Eveline Anthonissen MBvO-docent en docent Otago-training. Meer informatie via saskiakoster@welzijnskwartier of telefonisch 071 – 4033323.


HSP café

Uitnodiging n Volgende week dinsdag 25 september is er in de Indoor Volkstuin, Kanaalpad Noord West 1 in Rijnsburg, een HSP Café. Hsp staat voor high sensitive person.

Het café is een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen en banden tussen burgers te versterken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanvang van 19.30 tot 21.00 uur. Kosten € 7,50.


Collecte KWF

Opbrengst n De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Rijnsburg heeft € 10.558,17 opgebracht. De organisatie van de collecte bedankt alle gevers hartelijk dank voor de bijdrage.


Mini disco

Kinderen n Het Dorpshuis Rijnsburg, Hofweide 1, organiseert 3 oktober van 15:00-17:00 een leuke mini disco. Kinderen kunnen voor € 2,– lekker dansen, swingen en zingen. Ook komt Dorpzzzie even een kijkje nemen.


Kaartavond

Buurtvereniging n Irissenstraat start dinsdag 25 september met de maandelijkse klaverjas– en jokeravond. Er zijn leuke prijzen te winnen. De kaartavonden worden gehouden in de bovenzaal van De Voorhof, aanvang 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom.


Boeketdienst

kerk n Op zondag 23 september is er een Boeketdienst. Het thema is 'In gesprek met een onbekende'. Dienstleider is Wilco Korts. Ds. Taco Koster zal het thema bespreken. De muziek wordt verzorgd door Erik de Mooij. De dienst wordt gehouden in de Immanuëlkerk, aanvang 17.00 uur.