Uitnodiging

Op vrijdag 28 september 2018 zal de heer W.R.P. Glasbergen, na ruim 30 jaar, afscheid nemen als directeur van CBS 'De Burcht'. U wordt hierbij van harte uitgenodigd voor de receptie in de aula van de school, Broekweg 32 in Valkenburg. Deze wordt gehouden van 16:00 uur tot 17:30 uur. Overweegt u een cadeau, dan vragen Wim en Anke u te denken aan een gift voor 'Stichting Kind in Oost-Europa'. Hiervoor staat een bus in de aula.


Cursus AED en Reanimatie

De Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) heeft al verschillende malen de (herhalings)cursus 'reanimeren en bedienen AED' aangeboden aan de Katwijkse sportverenigingen.

De cursus werd afgelopen jaar door zo'n 250 sportvrijwilligers gevolgd. Gezien de positieve reacties van de sportverenigingen en vrijwilligers heeft het bestuur van SSO Katwijk besloten om de (herhalings)cursus opnieuw aan te bieden aan maximaal 200 Katwijkse sportvrijwilligers.

De cursus kan worden gevolgd door vrijwilligers die nog niet eerder een dergelijke cursus hebben gevolgd en door vrijwilligers die 'op herhaling' gaan. De cursus wordt ook deze keer verzorgd door Hulsbosch & Broekhoff. Zij hebben ervaring in het geven van opleidingen in acute medische hulpverlening en zijn inmiddels vertrouwd met tal van sportverenigingen in Katwijk.

De cursussen worden gegeven op de accommodaties / in de clubgebouwen van Katwijkse sportverenigingen. De desbetreffende sportvereniging treedt hierbij op als gastheer voor een groep van 12 cursisten.

Aanmelding

Alle sportverenigingen / instellingen in Katwijk worden uitgenodigd om vrijwilligers aan te melden die de gratis Reanimatie / AED (herhalings)cursus willen volgen. Daartoe kan men zich inschrijven via de website www.hulsboschenbroekhoff.nl.

Alle Katwijkse sportverenigingen / instellingen hebben hierover - via email - een berichtgeving ontvangen. De aanmelding is mogelijk van 1 tot 31 oktober 2018.

De cursusavonden worden van november 2018 tot en met maart 2019 gehouden. Meer informatie kunt u verkrijgen bij SSO Katwijk: Kees de Jong (SSO Katwijk): email - dejongc@ziggo.nl.


Stilte-uren

In Soefitempel in Katwijk start deze week, vrijdag 21 september, een serie stilte-uren, onder leiding van een lid van het Soefi Centrum. Hoe drukker we het hebben, des te meer hebben we stilte nodig. De volgende data zijn de vrijdagen 19 oktober, 16 november en 21 december 2018 van 12:00 tot 13:00 uur.

De Stilte-uren kunnen afzonderlijk worden bijgewoond. Aanmelding is niet nodig. Meer informatie via agenda op www.soefitempel.nl.