Actie in de Kattukse Brainweek

In n de week van 17 t/m 22 september staat Katwijk samen op tegen de HCHWA-D, oftewel de Katwijkse Ziekte.

De inmiddels vierde editie van de Kattukse Brainweek staat weer bol van fantastische activiteiten, met voor ieder wat wils.

Middels de week, een initiatief van de Vereniging HCHWA-D, wordt samen met heel veel Katwijkse ondernemers en partijen geld opgehaald voor onderzoek naar de ziekte, waar nog geen medicijn voor is.

Programma

Dit jaar kunt u op maandag een buitensportles volgen bij Ladies Bootcamp (voor ieder niveau te doen) en/of op dinsdag binnen meedoen met een niet eerder vertoonde Yoga / Pilates XL door YogaSwings4You.

Op woensdag wordt er speciaal voor de Ladies samen met SandCBar een geweldige Ladies Bingo neergezet (uitverkocht).

Op donderdag bent u welkom bij Whiskey by Boeien, een avond gevuld met whiskeys, hapjes en de sfeervolle muziek van Let's Folk.

Prijzen

Op vrijdag kunt u sportief verder met de Kattukse Lichiesloop, de enige glow-in-the-dark-run in en om Katwijk, met een prachtig verlichte route van 6 kilometer rondom AV Rijnsoever en daarnaast een hilarische warming-up, masseuse en DJ / feestje.

Dit jaar met een bijzondere aanvulling: een kids run van 2 kilometer!

De week wordt in stijl afgesloten: het leven wordt gevierd met de FouteParty4Life! DIE VERRÜCKTE STUNDE van 538 komt In Duyn volledig op zijn kop zetten met de allerleukste foute hits.

Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u met de Kattukse Brainweek Loterij geweldige prijzen winnen, zoals een VIP arrangement voor Soldaat van Oranje en een diner in de vuurtoren.

Meer weten? Meer informatie over tijden, prijzen en ticketverkoop vindt u op

www.facebook.nl/dekattuksebrainweek of mail naar info@brainweek.nl.