Bijbelcursus en ontmoeting

Kerk n Altijd al eens willen weten wat christenen beweegt om naar de kerk te gaan? Wat geloven ze en waardoor worden ze gedreven?

Door het volgen van de Bijbelcursus kom je hierachter. Deze cursus is er voor iedereen die , vrijblijvend, wil kennismaken met de Bijbel. De ontmoeting met elkaar en met de Bijbel staat centraal.

Programma

Elke avond bevat drie onderdelen: Ontmoeting, Studie en Gesprek. We starten om 19.00 uur en ronden af om ongeveer 21.00 uur. Iedereen is welkom, er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus. De cursus duurt 4 avonden op de woensdagen 19 september, 17 oktober , 14 november en 12 december in de CGK, Ebenhaezerkerk, Oegstgeesterweg 71 te Rijnsburg.

Ben je geïnteresseerd maar wil je nog meer weten over de cursus? Bel of mail dan gerust. Voor aanmelding ( uiterlijk 18 september) of vragen kun je een e-mail sturen naar Bijbelcursusontmoeting@gmail.com; Telefoon: 071-4026948.


Zangdienst Mannenzanggroep Sion

Zingen n Kom zaterdag 15 september a.s. naar de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk aan Zee.

Daar zingt, met als thema: 'Op adelaarsvleugels' de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk onder leiding van Leo Meijvogel. Aan het orgel Dirk van Duijvenbode. De verbindende teksten worden gesproken door Ds. D.M. Heikoop. Verder verlenen de Urker Mannenzangvereniging 'Onger Oens' onder leiding van Jurie van der Berg, hun medewerking. Natuurlijk is er ook volop samenzang. De avond begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur.

Uiteraard is de toegang vrij. Aan de uitgang zal een collecte gehouden worden die geheel bestemd is voor het werk van Stichting Oekroe te Rijnsburg.


Presentatie Huntington

Katwijk n en Campagneteam Huntington zijn sinds verschillende reportages en collectes in Katwijk voor het CTH onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Op woensdagavond 19 september geeft het Campagneteam Huntington een presentatie in Katwijk over de stichting, de vrijwilligers, de vele acties en de huidige stand van zaken.

Dit wordt voorafgegaan door een uitleg over de ziekte en het (lopende) onderzoek door onderzoeker Eric Reits (AMC).

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en wordt gehouden in Wijkgebouw Noord/Noord-Oost 't Zandgat', E.A. Borgerstraat 58, Katwijk

De zaal opent om 19.00 uur met natuurlijk koffie en thee; de presentaties beginnen om 19.30 uur. Aanmelden graag via een email: info@campagneteamhuntington.nl met ook vermelding van het aantal personen.

Iedereen is welkom op deze informatieve en informele avond, neem graag vrienden en familie mee en deel deze oproep graag.


Dorcas Winkel open

KRV n Zaterdag 15 september is de opening van Dorcas-winkel Katwijk, Rijnsburg Valkenburg.

Deze is gevestigd winkel op het bedrijventerrein Het Ambacht, Sandtlaan 36, hal C10. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur staat er gratis koffie voor u klaar.

De openingstijden van de winkel zijn dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Heeft u spullen voor de winkel, dan kunt u deze op openingsdagen brengen.

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger mee te draaien in het team? Dan kunt u contact opnemen met Mariëlla Zandbergen,

telefoon 06 52 31 76 58.