Afbeelding
Foto: pr

Nieuw seizoen PCOB gestart in vernieuwde Voorhof

ontmoeten n Na een zomerstop hield de PCOB afdeling Rijnsburg-Valkenburg vorige week woensdagmiddag weer haar contactmiddag in de vernieuwde Voorhof.

In grote getale was men aanwezig, wellicht mede na de spetterende boottocht van eind augustus.

Stilgestaan werd bij een vijftal huwelijksjubilea van 50(2x)-55-60-zelf 65 jaar.

Op de camping

Deze middag was mevrouw Lia Verheul uit Westbroek te gast, samen met haar moeder.

Zij nam ons mee naar het leven op een camping in Zeeland vanuit de caravan. Zij vertelde op humoristische wijze over het leven op een camping, afgewisseld met bijpassende liedjes. Een gezin gaat voor het eerst kamperen, een hele klus om de voortent goed neer te zetten. Behelpen, maar het is vakantie.

Elke avond activiteiten zoals bingo, vliegeren, braderie, er komt een circus, een dagje zeevissen. Kortom twee weken vol belevenissen met regen en zonneschijn met als slot 'het is de tijd, de hoogste tijd'.

Alles weer inpakken en terugzien op een fantastische kampeerweek in Zeeland. Met een daverend applaus en bloemen bedankte de zaal mevrouw Verheul voor heer komische uiteenzetting en ontspannen middag.

Bestuurslid Marieke Wassenaar sloot de middag af met een dankgebed, waarin ze stilstond bij alles wat ouderen mee kunnen maken aan fijne en verdrietige dingen.

De volgende contactmiddag is woensdag 10 oktober. Onderwerp is: fietsen door Canada.
| Foto: pr.