Roofvogelshow

Tijdens n de kinderactiviteiten van het Dorpshuis Rijnsburg, aan de Hofweide 1, op 19 september is er van 15:00-17:00 uur een leuke roofvogelshow te zien. Bouman roofvogels komt met een paar vogels een workshop geven over de vogels en achteraf kan er nog met de vogels op de foto worden gegaan. Kosten van deze activiteit is €2. Bouman Roofvogels heeft in januari ook een spetterende opening mogen doen in het Dorpshuis Rijnsburg. Woensdag 19 september komen ze met een paar uilen en buizerds een leuke workshop geven voor kinderen.


Inloopochtend

Welkom n Op donderdag 20 september is er weer een inloopochtend in de vernieuwde Voorhof. De inloopochtenden zijn er voor jongeren en ouderen, samen of alleengaande, oppasopa's en -oma's. Loop gewoon eens binnen, vanaf 10.00 uur ben je welkom. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Maar je kan ook de nieuwste Rijnsburger alvast lezen. Het team van gastvrouwen en gastheren willen je graag ontvangen.


Gebedscursus

Uitnodiging n Problemen met Bidden. Voor iedereen die moeite heeft met gebed en/of met hardop bidden en wil leren bidden. Locatie: de Voorhof Vliet ZZ 36, Rijnsburg 19.45 uur. Startdatum: Maandag 24 september en 1 oktober. Info en opgave: Ds. Arenda Haasnoot: gebedrijnsburg@gmail.com.


Boeketdienst

Kerk n Zondag 16 september a.s. is er 's middags om 17.00 uur weer een Boeketdienst. Dienstleider is Rosita Varkevisser, spreker is ds. Arenda Haasnoot. Muzikale medewerking wordt verleend door Lysia van Delft.                 Het thema is: 'Een goed gesprek – Leren luisteren'. Iedereen is van harte welkom.