Fancy fair Emmaschool

Uitnodiging n Vrijdag 21 september organiseert de Emmaschool een leuke Fancy Fair. Deze wordt gehouden op het schoolplein aan de Hofstraat. Op het plein bij de Vijverhof zijn er spelletjes. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom. Tot 20.00 uur kunt u genieten van lekker eten en drinken, maar ook producten kopen zoals planten, bloemen, handwerk. Ook is er een grabbelton en is er tweedehands speelgoed te koop. Tussendoor is er ook nog een Rad van fortuin. De opbrengst is voor het nieuwe schoolgebouw. Iedereen is van harte welkom.


Collecte

Aandacht n In de week van 24 tot en met 29 september a.s. zal de jaarlijkse collecte Handicap.nl, voorheen Fonds Verstandelijk Gehandicapten, worden gehouden. De organisatie is nog op zoek naar collectanten. Zij kunnen zich melden bij: Gert-Jan van Delft, tel 06-12824113 of via de mail: gjdelft@gmail.com. De collecte wordt van harte bij u aanbevolen.


Staken

Onderwijs n Gisteren was er de landelijke staking in het onderwijs. In Rijnsburg hebben o.a. de juffen en meesters van de Wilhelminaschool gestaakt en deze ochtend een handje geholpen in de Vlietstede. 'Dit om onze medemens in de zorg te ondersteunen, omdat we weten dat het voor hun ook hard werken is voor weinig. En uiteraard om de oudere wat extra aandacht te kunnen geven met onze aanwezigheid', aldus een van de leerkrachten.