Ook op het dek was het heerlijk vertoeven.
Ook op het dek was het heerlijk vertoeven. Foto: pr

Roofvogels in het Dorpshuis

Workshop n Tijdens de kinderactiviteiten van het Dorpshuis Rijnsburg 19 september 15:00-17:00 is er een leuke roofvogel workshop te zien.

Bouman roofvogels komt met een paar vogels een workshop geven over de vogels en achteraf kan er nog met de vogels op de foto worden gegaan. Kosten van deze activiteit is €2 adres Hofweide 1 in Rijnsburg.

Bouman Roofvogels heeft in januari ook een spetterende opening mogen doen in het Dorpshuis Rijnsburg. 19 September komen ze met een paar uilen en buizerds een leuke workshop geven voor kinderen. | Foto: pr.


Genoten van schitterende vaartocht

Uitzicht n De leden van de PCOB hebben vorige week genoten van een mooie vaartocht met de prachtige boot van Rederij van Hulst, de River Queen.

Met dan boord 170 leden vertrok het gezelschap begin van de middag vanuit het Oegstgeester kanaal. Via Valkenburg, Leiden, Voorschoten ging de tocht richting de Vlietlanden. Binnen had men een prachtig uitzicht vanuit de ruime lounge met een 360 graden panoramaraam.

Ook op het dek was ruimte voor wel 100 mensen. Doordat het prachtig weer was kon men ook daar genieten. De verzorging aan boord was geweldig. Koffie met appelgebak en slagroom, twee consumpties en hartigheid. Naast het bedienend personeel hielpen de bestuursleden ook mee. Om 16.30 uur waren we weer terug.

Deze tocht was mede mogelijk gemaakt door giften van de Rabobank en de landelijke PCOB. Eén van de doelstellingen is om mensen enthousiast te maken voor de PCOB. Iedereen heeft genoten van een mooie middag.