RVV op zoek naar nieuwe voorzitter

Volleybalvereniging n RVV moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Bart van Kruistum heeft het bestuur laten weten dat hij het na 4,5 jaar voor gezien houdt.

Het was overigens zijn tweede termijn als preses van de Katwijkse club, die hij van 1989 tot 2000 ook al leidde. Van Kruistum is onlangs gekozen tot voorzitter van Quick Boys en het blijkt onmogelijk om dit te combineren met RVV. Onder Van Kruistum maakte RVV op sportief vlak flinke progressie. Het eerste herenteam stootte de afgelopen jaren door van de 1e klasse naar de Derde Divisie en ook de damesafdeling swingt dankzij een jeugdige, maar zeer talentvolle groep. Zij willen dit seizoen meedoen om de bovenste plaatsen in de 1e klasse.

Toch zijn er ook zorgen, met name op financieel gebied. Zo zijn de accommodatiekosten veel te hoog voor RVV, dat simpelweg te weinig leden heeft om dergelijke kosten ieder jaar op te hoesten. Van Kruistum: "We zijn er als bestuur de afgelopen jaren wonderwel in geslaagd om ieder jaar de begroting rond te krijgen. Maar je kunt de contributie niet blijven verhogen. De contacten met de gemeente en het Sportbedrijf zijn prima. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn opvolger dit een goed vervolg kan geven."

De club laat weten Van Kruistum zeer dankbaar te zijn voor zijn grote inzet en daadkracht in de afgelopen jaren, waarin hij veel voor RVV heeft betekend. Naast Bart van Kruistum leggen om uiteenlopende redenen ook Miriam van Duijn (wedstrijdsecretariaat) en Gert Klok (pr) hun bestuurlijke taken neer. De club is inmiddels aan de slag gegaan om het bestuur op korte termijn weer compleet te krijgen.


Koor Laudamus

Projektlid n Het koor Laudamus heeft de repetities weer opgepakt. Wekelijks op maandagavond vanaf 20.00 tot 22.00 uur in zaal 2 van de Immanuëlkerk. Het koor heeft voor het najaar weer een druk programma.Optredens worden verzorgd op 14 oktober in de Immanuelkerk en een concert op 7 december in de Vredeskerk te Katwijk aan Zee. Voor diegenen die belangstelling hebben in zang is het mogelijk vrij de repetitie bij te wonen.

Er bestaat de mogelijkheid als projektlid deel te nemen. Zij die hiervoor belangstelling hebben worden heel graag uitgenodigd om ook te komen en kunnen dan meestuderen voor één van de uitvoeringen. Inlichtingen bij mevrouw A.de Haas, telefoon: 071-4030909.