Afbeelding
Foto: pr

Het feest gaat maar door

Castellumpop n Donderdagavond om 19.30 uur is het tijd voor The Night Flight, de band die vorig jaar nog optrad onder hun oude naam (Night Flight to Rio). Omdat niet 'iedereen' erbij was vorig jaar vanwege het slechte weer, doen we het dit jaar gewoon nog een keertje over.

Deze partyband zorgt met haar 10-koppige bezetting voor een onvergetelijke ervaring. Het is dé feestband van dit moment, vol passie en enthousiasme. De energie die The Night Flight meeneemt werkt aanstekelijk. Pop, Dance/Club, Rock, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show.

Dj Tony Star

En dan, om 21.30 uur, komt Tony Star wederom op het Castellumpop-podium. Onze eigen Tony, mogen we wel zeggen. Tijdens Koningsnacht trad hij belangeloos op om Castellumpop financieel te helpen. Dat werd zo gewaardeerd, dat zich meteen een sponsor aandiende voor dit martoptreden. We zijn er dan ook trots op dat we het optreden konden omdopen tot The Hoekstra Wheels Tony Star Show!

Tony is meer dan welkom in Valkenburg. Al sinds zijn jongere jaren vindt hij het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór hem te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ-carrière een enorme boost gekregen, Tony Star kreeg de kans om een vet goede show neer te zetten @ Star Beach, Kreta (Griekenland)! Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past hij op elk feestje. Inmiddels kent heel Nederland Tony Star. Als DJ, producer, én als TV-personality. De koffer met alleen de heetste hits en club beukers gaat met Tony mee het land in om elk feest te upgraden naar een ultieme dance-ervaring.