Informatieve mantelzorg carrousel

Voorlichting n Zaterdag 8 september organiseert Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning de eerste mantelzorg carrousel in Katwijk.

Hier krijgen mantelzorgers gratis voorlichting over tal van onderwerpen, zoals autisme, dementie, (levens)testament, psychische problemen, niet aangeboren hersenletsel en de Katwijkse ziekte. De carrousel vindt plaats in Tripodia, Hoorneslaan 155 in Katwijk. Inloop vanaf 13.30 uur met koffie of thee. Na afloop rond 16.00 uur serveren wij een hapje en een drankje. Tevens kunt u uw persoonlijke vragen stellen aan de voorlichters.

Meedoen

Mantelzorgers uit Katwijk zijn welkom. U kunt kiezen uit diverse onderwerpen waarover u meer zou willen weten. Er zijn twee informatie rondes.

De eerste ronde start om 14:00 uur met de onderwerpen: uitleg over autisme (MEE), het belang van een (levens)testament (Verhees Notarissen), dementie (Topaz) en omgaan met niet aangeboren hersenletsel (Gemiva)

De tweede ronde start een uur later om 15:00 uur met de onderwerpen: omgaan met psychische problemen (GGZ), het belang van een (levens)testament (Verhees Notarissen), dementie (Topaz),omgaan met niet aangeboren hersenletsel (Gemiva), de Katwijkse ziekte (Marente) en uitleg over autisme (MEE).

Snel inschrijven via Welzijnskwartier

Wilt u deelnemen aan de mantelzorg carrousel? Dit kan zowel aan een of twee rondes. Schrijft u zich in voor maandag 3 september via de website www.welzijnskwartier.nl of neem contact op met onze frontoffice op 071-4033323. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom.