Collecte

KWF n De collecteweek van KWF Kankerbestrijding start dit jaar op 3 september. In Rijnsburg lopen 107 collectanten langs de deuren. Collectant gemist? Dan kunt u toch een bijdrage leveren door online te doneren via kwf.nl/doneer of storten op rekening NL36 RABO 0336 8525 68 t.n.v. KWF Kankerbestrijding afd. Rijnsburg.


Open dag Jong Flora Band

Zaterdag n De vakantie is weer voorbij en dat betekent tijd voor leuke nieuwe dingen. Daarom organiseert de Jong Flora Band op zaterdag 1 september een open dag. Je kan op deze dag allerlei dingen doen in hun gebouw 'de Kazerne'. Zo kun je allerlei blaasinstrumenten uitproberen. Als je trommelen leuker vindt, mag je dat natuurlijk ook proberen. En je kunt gelijk zien of zo'n Jong Flora Band uniform je staat, want je mag het aan en ermee op de foto. De jongens en meiden van de Jong Flora Band drinken altijd iets aan de bar als ze gaan oefenen, daar kun jij zaterdag ook zitten om lekker wat met ze te drinken. Want ze zijn er zelf natuurlijk ook; ze gaan zelfs optreden. Dat kun je zien vanaf 14.00 uur. De open dag duurt van 13.00 tot 15.00 en is in verenigingsgebouw 'de Kazerne', Waardlaan 1a in Rijnsburg.


Meepraten

Donderdag n 6 september is vanaf 19.45 uur tot 21.15 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over 'Toegang Sociaal domein''. Ontwikkelingen, ervaringen en ook een financieel negatief meerjarig beeld leiden er toe dat het college de toegang tot hulp en ondersteuning met ingang van 1 januari 2020 anders wil organiseren. De raad wordt gevraagd om een uitvoeringsbudget voor de implementatie van € 250.000 beschikbaar te stellen. Vooraf aanmelden kan via griffie@katwijk.nl of 071-406 53 02.